Powerwalk with a view

Powerwalk with a view

Vi har haft en riktigt härlig söndag även om den har innehållit en hel del jobb och gör så fortfarande i någon halvtimme till. Vi har även hunnit med en svettig lång powerwalk tillsammans efter att Tamy kom hem från jobbet. Utsikten över Taurodalen= just awesome. Bergssluttningen stupade rakt ner på sidorna, mäktigt men kanske lite tufft om man har höjdskräck (Tamy).

När vi kom hem så fick Tamy en efterlängtad och så välbehövlig ryggmassage och triggerpunktsbehandling på terassen. Vi försöker behandla varandra så ofta vi kan men tyvärr blir det inte lika ofta som vi borde/behöver. Det är annars något som är extra viktigt för oss, hur ska man kunna hjälpa/behandla andra om man inte först tar hand om sig själv och sin egen hälsa?! Den behandling vi erbjuder våra klienter är svensk klassisk massage i grunden och där vi i stort sett alltid går in i terapeutisk massage och behandlar de spänningar och muskelknutor som vi kan tänkas hitta, dessa behandlas alltid med akupressur. Tuff/skönt ond behandling som ändå har bäst resultat på denna typ av muskelrelaterade problem. Denna behandling är också vad 99/100 av våra klienter också önskar få när de kommer till oss och våra anställda massörer och terapeuter. 95% av våra klienter är glada och otroligt tacksamma Norska pensionärer.

Efter middag och ytterligare lite jobb så är det snart dags göra kväll och att ladda batterierna för den kommande nya veckan. På schemat imorgon för oss:

-Morgonyoga/grupp på stranden 07:30-08:15

-Behandlingar 10:00-12:30

– Lunch 12:30-13:30

-Vattenrehab 13:30-14:00

-Admin 14:00-15:00

-Behandlingar 15:00-18:00

-Middag 19:00

-Admin 20:00-22:30

-22:30 God natt

Ha en riktigt grym måndag och start på nya veckan allihopa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *