Föreläsning

Föreläsning

Boka Föreläsning

Vi erbjuder föreläsningar till företag, organisationer, myndigheter, skolor som klubbar och föreningar. Att boka föreläsning med oss är enkelt och smidigt och vi levererar alltid det som ni beställer.

Förutom att vi föreläser med en vass tunga så får ni även en föreläsning med kvalitet, engagemang, energi och med egna erfarenheter inom de ämnen som vi också föreläser inom. Vi gillar att få dig som lyssnare engagerad, att få dig att tänka till och reflektera över föreläsningens innehåll och inte sällan över dig själv som den härliga människa du är. Vi föreläser även med en viss självdistans, humor och med glimten i ögat, det blir ju så mycket roligare så!

Förresten, vi erbjuder er inte bara föreläsningar på svenska utan även på spanska och engelska.

Ständigt aktuella ämnen som:

-Stress, utbrändhet & utmattningssyndrom
-Livskvalitet och måbra
-Flytta utomlands
-Hälsoturismen

Priser (2018)

Föreläsning på Svenska 9.995:-
Föreläsning på Engelska 12.995:-
Föreläsning på Spanska 14.995:-

Övrig information om våra föreläsningar

-Förläsningarna varar 1-2 timmar beroende på tema och önskat upplägg från er som kund.
-Priset är detsamma oavsett om föreläsningen är 1 tim, 1,5tim eller 2 timmar långt.
-Kostnaden för föreläsningen faktureras efter att föreläsningen är genomförd.
-Kostnad för resa och ev.logi tillkommer.
-Gran Canarisk moms, 7% tillkommer.

Bokning och villkor

När ni vill boka föreläsare, gör så här!

1.)Kontakta oss via mejl: ta@utbrandtillsolbrand och skriv ner ert önskemål gällande föreläsningens tema, vilket syfte och inriktning ni vill att föreläsningen ska ha, era förväntningar samt övriga praktiska detaljer kring föreläsningen som plats, datum, tid m.m
2.)Vi återkommer till er inom 48 timmar (oftast tidigare än så), med ett förslag på upplägg som vi skickar tillbaka till er. Ni går igenom förslaget och återkommer till oss om det är ok eller om ni önskar göra ändringar eller tillägg.
3.)Vi skickar ett digitalt avtal till er som ni godkänner.
4.)Vi levererar en föreläsning som motsvarar era förväntningar och lite till.
5.)Betalning tack, vi återkommer även inom 48 timmar efter föreläsningens slut för att få er feedback.
Vi hoppas att vi ses och hörs igen.

Vill ni diskutera upplägget för er föreläsning så tar vi såklart gärna ett telefonmöte eller Skypemöte för att gå igenom alla detaljerna.

Betalningsvillkor
Ni kan välja mellan att betala med 10 dagars faktura eller på direkt till vårt konto hos Pay Pal. Då vårt företag är registrerat här på Gran Canaria så innebär det för dig som kund att du betalar Gran Canarisk moms på 7% och inte de sedvanliga 25% som i Sverige.

Du som kund får alltså en föreläsare som levererar det som ni beställer till ett pris som verkligen går att jämföras med andra ihop med att ni även sparar in slantar på moms, kan det bli bättre?!