Om oss

Om oss

Hej!

Jag heter Tamara, även kallad för Tamy, och är en Stockholmstjej som var mitt i karriären och som valde att helt göra en kovändning och ta mitt pick och pack och flytta till soliga Gran Canaria. Folk trodde att jag blivit tokig (eller kär vilket väl är nästan samma sak hehe) men jag behövde helt enkelt en förändring.

Efter ett liv i stress och med en hälsa som försämrades behövde jag helt enkelt ett nytt perspektiv vilket jag fick när jag blev erbjuden att komma ner av Andreas. Han som var min chef>kollega>partner blev mitt <3. Och plötsligt så kom kärlek med i bilden. Den här sidan handlar om vårt liv, vår vardag, med ett företag som expanderar och i ett land där allt fungerar annorlunda. Jag vill nu presentera min andra hälft Andreas som har SIN historia och sina erfarenheter:

Hejsan,

Jag är Andreas och som Tamy just skrev så har jag en något annorlunda bakgrund. En eskilstunagrabb som i tidiga ungdomsår blev jämtlänning men med en fot i vardera läger. Hör hemma på båda platser men har bott på flera ställen i mitt liv. Jag tillhörde första generationens utlandsproffs i innebandy i Schweiz på 90-talet och jag hann representera flera klubbar/städer innan en svår arbetsskada tog slut på min karriär. Efter flera steloperationer hamnade jag av en slump på ön och här blev jag kvar och är utlandssvensk sedan Feb 2017. Nu driver Tamy och jag vårt hälsoföretag med varumärkena Welltours och Den Skandinaviske Massør och kämpar på med allt vad det tillhör att driva ett företag med stora drömmar och ambitioner i ett nytt land med sina egna utmaningar. I bloggen kommer ni att få läsa mitt perspektiv på våra upplevelser, livsstil, hälsa och träning.

Här får du en inblick i vårt liv och kanske du som läser är på din egna resa i livet eller så kan vår inspirera dig till att göra din egna som du alltid velat men aldrig vågat?