Våra tjänster

Våra tjänster

Vill du boka föreläsning eller behöver du hjälp med en översättning till spanska?

Vi hjälper dig med detta och även med mycket därtill.

Vi är Tamy och Andreas och bor sedan flera år tillbaka i ett av världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria. Även om vi ofta ligger i varsin hängmatta med en iskall Piña Colada i handen och har det himla gott så jobbar vi även hårt, mycket och alltid med dig som kund i fokus.

Du får:

  • Kvalitet
  • Engagemang
  • Beställningen i tid
  • Prisvärda tjänster
  • 100% Garanti

Oavsett om du vill beställa en föreläsning eller vilken av de övriga tjänsterna som du vill ha hjälp med så får du som kund alltid: kvalitet, engagemang, snabb service, och en 100% nöjd kund garanti. För dig som kund och för oss som företag så handlar allt om att du/ni blir nöjda med resultatet. Prisvärda tjänster som tål att jämföras med andra får du också såklart på köpet!

Här presenterar vi alla olika de tjänster som vi kan erbjuda just dig som privatperson, företag, organisation, klass eller förening.

Ni beställer, vi levererar.

Föreläsning

Vi erbjuder och levererar en föreläsning med engagemang inom ämnen som vi brinner för och som vi själva har stor erfarenhet, kunskap eller utbildning inom.

Översättning

Vill du ha översatt svenska till spanska? Vår specialitet är översättning till/från spanska, vilket även är Tamys modersmål. Du även välja mellan översättningar till/från spanska-engelska och till/från svenska-engelska.

content writing

Vill du ha artiklar och texter skriva på svenska/engelska eller spanska till tex din hemsida, annons/banner, reklamblad, kampanjer, reseguide, blogg m.m? Bara lugn, vi fixar!

Konsult- flytta till Spanien

Är du i startgroparna att flytta till Spanien eller kanske t.o.m flytta ner till Gran Canaria precis som vi gjort? Kanske har du redan flyttat hit? Spanien är ett underbart land men kan ibland vara en aning krångligare om man inte talar språket eller har någon som kan hjälpa en med praktiska saker och ting. Vi hjälper dig med stort som smått.

Förutom att vi alltid levererar det som du som kund önskar så får du även en snabb, personlig och bra service, ett arbete som är avklarat inom bestämd deadline.

För frågor eller funderingar kring våra olika tjänster så kontakta oss bara så återkommer vi efter vi druckit klart vår pina colada här i hängmattan men alltid inom 48 timmar och oftast betydligt snabbare än så.

Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga utan att på något vis minskar på tjänstens kvalitet och/eller på tjänstens resultat. De stora anledningarna till detta är att vi har en annan huvudverksamhet här på ön som entreprenörer inom hälsoturismen, vi bor på Gran Canaria där vi kan generellt ha lägre omkostnader här än i Sverige, ett kontor hemma m.m

Kom ihåg! Ni beställer, vi levererar!

P.S! 
Vårt företag är Gran Canariskt, detta innebär för dig som kund att du inte betalar de obligatoriska 25% i moms som görs på köp i Sverige. Här på Gran Canaria är momsen satt till 7% och det är enbart detta som tillkommer på ditt köp hos oss. Detta gör att du som kund alltså får:

  • Ett jobb som ger det resultat som du önskar
  • Prisvärd tjänst
  • Sparar pengar på moms

Man brukar ju snacka om två flugor i en smäll och det enda som kan vara bättre än det måste ju ändå vara tre flugor i en smäll!

Och..
Vi diggar schyssta människor och ser människors lika värde oavsett utseende, kön, religion, sexuell läggning, hudfärg, favoritlag m.m och tackar vänligen men bestämt nej till arbeten med innehåll av porr, mobbing, rasism, sexism eller våld.