Översättningar

Översättningar

Vi erbjuder översättningar till dig/er som privatperson, företag, organisationer och föreningar. Du som kund kan välja mellan att få översatt till/från spanska, engelska och svenska. Översättningar som görs till/från spanska görs av Tamy som översättare och som även har spanska som modersmål.

Du får alltid kvalitetsöversättningar från oss med snabb, bra service och till även mycket förmånliga priser, allt såklart i tid för deadline. Korrekturläsning ingår också alltid i ert pris hos oss där vi även går igenom texten 2-3 gånger och ser till att texten blir helt klar och korrekt översatt.

Vad gör vi mera som översättare?

Precis som vi skriver för läsaren, lika viktigt är det att vi som översättare också översätter för läsaren. Vi ser även till att texten och orden som ska översättas också hamnar i rätt grammatisk ordning så att texten blir korrekt i ordföljd och att den också blir lättläst för läsaren. Ni beställer, vi levererar!

Vi erbjuder dig översättningar inom:

  • Hemsidor
  • Sociala medier
  • Annonser och banners
  • Blogginlägg och bloggar
  • Marknadsföringsmaterial
  • Webbshop
  • Reseguider,FAQ,reseinformation, informationsblad, m.m

Priser och villkor

Till/från Svenska-Spanska= 1,60/ord
Till/från Spanska-Engelska=1,60/ord
Till/från Svenska-Engelska= 80 öre/ord
Till/från Svenska-Norska= 80 öre/ord
Till/från Norska-Engelska= 1kr/ord
Till/från Norska-Spanska= 1,80 kr/ord

Från: Engelska ,Till: Svenska= 75 öre/ord
Från: Svenska, Till: Engelska= 85 öre/ord

Har du något annat som du vill ha översatt till/från spanska, engelska, norska eller svenska men som du inte kan hitta i exemplen här ovan? Hör av dig till oss med dina önskemål och tankar. För svårare översättningar tillkommer ytterligare kostnad, hör av dig till oss med vad du vill ha översatt så återkommer vi till dig med offert inom 48 timmar.


OBS!
Vi tar inte på oss arbeten inom juridiska domar/dokument, lagfarter, medicinska journaler och vi kommer att avböja arbetet om vi anser att det strider mot våra normer gällande innehåll som pornografi, sexism, mobbing, rasism eller våld.

Då vi är frilansare med annan huvudverksamhet inom hälsoturismen och även bor på sköna Gran Canaria så är även vårt företag registrerat här på Gran Canaria. För dig som kund så betyder det såklart väldigt prisvärda tjänster men det betyder även att du inte betalar de sedvanliga 25% i moms som görs i Sverige utan du betalar endast Gran Canarisk moms på 7% på vårt utförda arbete. Du kan välja att betala mot 10 dagars faktura eller via Paypal.

Vid övriga frågor eller funderingar eller för att få skickad offert till er så tveka inte att kontakta oss redan idag. Vi återkommer alltid inom 48 timmar från att du tagit kontakt med oss och oftast betydligt snabbare än så.

Efter att du som kund har betalat för utförd tjänst hos oss så innebär det att du också äger arbetet och rättigheterna till den översatta texten.

Vårt mål är att du som kund alltid ska vara nöjd med resultatet. Har vi levt upp till era förväntningar eller kanske t.o.m överträffat dom? Skicka oss då gärna er feedback då den är viktig för oss, och sedan vill vi ju gärna få chansen att skryta lite om oss själva inför andra!