Content writing

Content writing

Content Writing, för dig som söker skribent

 

Vi erbjuder content writing till dig/er som privatperson, företag, organisationer och föreningar. Content writing eller content management, brukar ofta kallas artikelskrivning på svenska och som alltid så har kärt barn många namn.

Vi som skribenter kan erbjuda dig artiklar och text på svenska, engelska eller spanska som språk där vi själva har svenska och spanska som modersmål.

Content writing innebär egentligen att skriva ett så välskrivet, innehållsrikt, informerande och upplysande innehåll som möjligt, till skillnad mot copy writing som innehåller mera uppmanande/säljande text till handling. Helt enkelt “content is king”. Detta kan vi erbjuda dig och detta är även något som blir allt viktigare hos Googles sökmotor.

Du som kund får kvalitet med unika, välskrivna som korrekt skrivna texter utifrån era behov och önskemål. Korrekturläsning från två personer ingår också alltid i ert pris hos oss.

Vi skriver även informativt för den faktiska läsaren och för kunden. Samma som det gäller att man inte kan dra alla människor över en och samma kam, detsamma gäller det med texter och artiklar riktade mot en tex. speciell hemsida och en speciell målgrupp. Detta är något som är otroligt viktigt med tanke vem det egentligen är som besöker tex. en särskild webbplats och vem som faktiskt kanske också är den potentiella kunden.

Har du/ni en sida som tex säljer coola ungdomskläder så behöver språket även vara därefter gällande hur ungdomar talar och mot vad man gillar och värdesätter. Samma gäller om det tex är ett reklamblad riktat emot målgruppen seniorer och då sättet att skriva då kommer vara mycket fokus på trygghet och saklighet. Olika hemsidor som olika potentiella kunder kräver helt enkelt inte bara informativa och bra texter som artiklar utan även kräver olika språkbruk, detta fixar vi då som sagt också skriver för läsaren.

Priser och villkor

Priser

Svenska
-40 öre/ord, utan research
(artiklar skrivs på den information du ger oss).
-50 öre/ord, med research
(artiklar skrivs genom att vi gör all research i ämnet).

Engelska
-60 öre/ord, utan research.
-70 öre/ord, med research.

Spanska
-80 öre/ord, utan research.
-90 öre/ord, med research.

Vi erbjuder dig content writing och artikelskrivning inom:

  • Hemsidor och webbplatser
  • Annonser och banners
  • PR, flyers och annan off page
  • Bloggar, för enstaka blogginlägg eller att vi helt sköter tex. er företagsblogg
  • Webshop
  • Sociala medier
  • Reseguider,informationsblad,FAQ m.m

Vi skriver alltid SEO-vänligt efter dina behov och dina önskemål som kund. Vi tar heller inga startavgifter för våra jobb utan tillkommer gör endast moms på vårt utförda arbete. Då vi som frilansare med annan huvudverksamhet inom hälsoturismen även bor på Gran Canaria så är även vårt företag registrerat här på Gran Canaria. För dig som kund så innebär det förutom prisvärda tjänster även det att du inte betalar de sedvanliga 25% i moms som man gör i Sverige utan du betalar endast Gran Canarisk moms på 7% på vårt utförda arbete. Du betalar mot 10 dagars faktura eller via PayPal.

Vid övriga frågor eller funderingar eller för att få skickad offert till er så tveka inte att kontakta oss redan idag. Vi återkommer alltid inom 48 timmar från att du tagit kontakt med oss och oftast betydligt snabbare än så. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och som alltid gäller: Ni beställer, vi levererar!

Efter att betalning har gjorts från dig som kund så har du som kund också rättigheterna för det utförda arbetet och arbetet är således enbart ditt.

Även om vi är politiskt inkorrekta så tackar vi vänligt men bestämt nej till alla arbeten innehållande pornografi, sexism, mobbing, rasism och våld.