Här är jag!!

Här är jag!!

Jaha då ska bloggoskulden tas. This is me, Andreas. Så många gånger som jag tänkt att nu fan ska jag göra detta men då jag hela tiden tänkt: Vem fan vill läsa om mig, mitt/vårt liv här på Gran Canaria?! Hmm kanske ändå några som vill hämta inspiration, motivation och för att kanske få en kick i rätt riktning för att göra en liknande resa.

För mig var det precis så det en gång började hit till Gran Canaria, som en rehabresa för snart 8 år sedan. Jag kom hit för att min rygg hade pajjat totalt under ett lyft på arbetet med två diskbråck som följd. Jag tillhörde första generationens svenska innebandyspelare som blev proffs i Schweiz på -90 talet, jag hann representera ett flertal klubbar/städer under karriären i Schweiz (Btw vilket heeeelt underbart land och har ni inte varit där så åååååk dit nuuu). 

Från att ha stått på toppen av min karriär så ändrades allt i ett ögonblick och till att nästa dag behöva ligga i duschen för att göra sina behov, få hjälp av sin älskade mamma att sätta på sig kläderna (mamma fy fan vad du är bäst, min idol och förebild som jag egentligen har ALLT att tacka för!!). Till slut blev en ryggoperation med skruvar och stag den sista utvägen, den misslyckades och ett drygt år senare så gjordes ytterligare en operation. Rehab och medicinering och ytterligare medicinering följde.

Jag blev en tablettmissbrukare som knaprade morfintabletter som andra käkade M&M´s, som mest åt jag 20-24 olika tabletter om dagen. Jag var fast i denna skiten i ett par års tid, under den här tiden så försvann också många “vänner” eller ryggdunkare som fanns där när allt gick bra och som plötsligt försvann när saker blev mindre roliga. Jag lyckades ta mig ut tablettmissbruket genom ett stort stöd av mor och styvfar Elmer och alla riktiga vänner, ni vet vilka ni är:);), men först och främst för att jag själv hade fått nog, jag var nere i träsket och vände och hade bestämt att aldrig någonsin hamna där igen. Jag är envis jävel och har jag bestämt för att jag önskar/vill ha något så JOBBAR jag för det tills jag lyckas, sedan om det blir idag eller i morgon eller nästa år är skitsamma.

Gran Canaria var det ja, hit åkte jag alltså på rehabresa för att läka kroppen och ligga på en sandstrand och dricka paraplydrinkar och fundera vad jag skulle göra av livet. Livet ville att jag skulle vara kvar och jag försöker alltid se möjligheter i ALLT och jag tror att när en dörr stängs så öppnas en annan. Vintrarna spenderades här och sommarmånaderna i Sverige som oftast. Sedan feb 2017 är jag utlandssvensk på heltid och driver mitt Wellnessföretag som inkluderar Welltours och Den Skandinaviske Massør tillsammans med min bättre hälft, Tamy. Hade det inte varit för att min rygg gick sönder så hade jag aldrig hamnat här, kanske aldrig träffat Tamy m.m. Livet är ju bra grymt ändå:).

Jag ska såklart dra mitt strå till stacken här på bloggen och mitt bidrag blir allt från inlägg om vardagsliv, hälsa, träningstips till att ge inspiration, motivation, tips och ideér för alla er som också är sugna på att bo utomlands. Det kommer inte alls att bli PK eller skitnödigt med mig vid pennan (som det kan bli med Tamy;);) ) utan jag kommer lätt att bjussa på mig själv och med massa humor och med glimten i ögat.

Pheeeew vilket jäkla lååååångt inlägg detta blev och jag ska försöka skona er från lika långa inlägg i framtiden:);). Bloggoskulden är härmed tagen:);)!!.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *