När livet cirkulerar kring fel saker och allt bara är bajs 💩

När livet cirkulerar kring fel saker och allt bara är bajs 💩

Oyvey! Vi gnäller en del men det blir ju lätt så eftersom vi behöver ventilera. Vi trivs det gör vi verkligen och vi är passionerade över det vi vill göra här och det vi strävar efter. Men när vi konstant stöter på hinder, när säsongen inte ger tillräckligt, när saker uppstår som tar energi eller när för LITE händer för att vi ska kunna gå framåt. DÅ, då är det jäkligt tufft.

Den senaste tiden har kantats av väldigt många motgångar och bakslag och ändå har vi köttat på eftersom vi verkligen tror på det vi gör. Vi går bara och väntar på att saker ska ta fart, att ”rätt” saker ska uppstå och att andra saker ska falla på plats. Men under tiden så måste vi hitta alternativ och en hel del energi tas till även det. Vi är trötta och slitna nu så det blir skönt att ta sig hem en sväng, även om arbetet långt ifrån är över, tvärtom, eftersom vi inte är på plats så måste vi jobba än hårdare. Men det SKA gå. Nu har vissa saker börjat ljusna när det gäller en del saker, vilket ger oss lite mer luft under vingarna.

Anyway, gårdagen var bajs och min huvudvärk som jag haft i två dagar vägrade ge med sig så dagen började väldigt lugnt. Admin för hela slanten samt ett par ärenden på ”stan”. Eftersom Andreas så snällt tog tag i disken så kunde jag lugnt sköta matlagningen som blev en god gryta gjord på kyckling med jordnöts-och sweetchilisås. Sjukt enkel men väldigt god! Går ju att förbättra men med det lilla vi hade i då blev det ändå förvånande bra.

Idag var också bajs. Iallafall för mig då jag inte fick några klienter. Halva dagen var rätt mulen så folk gjorde helt enkelt annat. Så inga cash in för min del alltså. Andreas reser dessutom troligtvis hem om en vecka och jag blir kvar någon vecka till, så det är ju bajs det med. Men biljetten han hittade var så otroligt billig att han var tvungen att ta den, som förövrigt var den sista biljetten OCH hela vägen till Östersund. Jag antar att jag får överleva utan honom några dagar då.

Imorgon är vi lediga-ish men har en del folk som kommer hit. Nån rörmokare för vår toa som stinker kloak och sedan ett par norska vänner som kommer på fika. Förhoppningsvis hinner jag klämma in lite poolhäng så att dagen inte blir…….bajs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *