And it goes on.

And it goes on.

Ja jag har nog sagt det förut men det är svååårt att skriva intressanta saker på bloggen då det känns som att vi gör samma sak hela tiden,vi jobbar ju i princip hela tiden förutom någon halv dag sådär då vi ser till att släppa datorn och lägger lite fokus på roliga saker. Som att träna eller att läsa en bra tidning som man prenumererat eller en grym bok. Städa.Tvätta. Handla. Ok, kanske inte superkul nej, men det är så det ser ut just nu och vi gillar läget för perioden ser ut så för oss. Snart börjar det skifta och säsongen närmar sig slut, då ska man plötsligt avsluta säsongen och åka hem till Sverige en sväng. Jag längtar verkligen men försöker att inte lägga så mycket fokus på min hemlängtan, och det är ju inte som att jag vill hem NU. Nu när den värsta tiden på året hemma i Sverige börjar. Nej jag är supernöjd att komma hem nån gång i Maj när det i Stockholm börjat bli grönt. Perfekt.

Vi har pratat om att ta tag i kosten nu. Vi äter egentligen inte superdåligt när det gäller maten men det är allt där emellan. Så här kan det se ut för oss, på en höft.

Frukost: Naturell yoghurt med egengjord granola och ev ett kokt ägg. Eller Havregrynsgröt toppat med t.ex. lite granola och granatäpple eller bitar av annan frukt. Eller hårdkokta ägg på knäckebröd.

Mellis: En frukt (eller riskakor med vitchoklad på 🙈 😅)

Lunch: En egengjord sallad som vi förbereder hemma; grönsallad, vit/rödkål, kycklingbitar, körsbärstomater, ev quinoa, ev svarta bönor. Toppat med rostade frön och olivolja.

Mellis: Frukt (eller nåt skit som jag får händerna på 💩)

Middag: Hemlagad mat som varierar stort men där vi ofta försöker att inte ha för mycket kolhydrater som typ en ren pastarätt.

Kväll: AAAALLT som vi kan få tag på!!!!!! Ibland chips ibland godis ibland glass ibland bakar vi ibland äter vi allt av det ibland äter vi lite av det ibland äter jag mer mat IGEN med annat efter

Så ja. Vi har saker att förbättra och det är rätt tydligt vart dessa förbättringar behöver ske……

Vi har ökat på träningen i alla fall, även om mitt går saaaakta. Det är så sjukt motigt att sätta igång men nu har vi gjort en veckoplan med fokusområden och tillhörande övningar varvat med yoga och någon promenad. Bara att hålla i. Andreas är väldigt duktig, han är ju målmedveten och duktig på att utföra det han planerat (jämfört med vissa andra som hellre ligger i sängen).

Jag försöker annars att ta de stunder jag kan för att mysa- helst i soffan som den soffpotatisen jag innerst inne är.

Och i och med att det är vinter, även här på ön, så är det också svalare och jag blir faktiskt väldigt frusen. Då passar jag på att dricka en massa te och har på senare tid öppnat upp för fler sorter som jag provar. Jag har sedan länge varit en tedrickare men tycker generellt illa om fruktiga téer eller sådana som kombineras med ”grädde” i namnet. Blä. Men så fick jag tidigare i vintras upp ögonen för lite andra blandningar som jag tyckte lät spännande. Jag dricker främst grön te och mina smakfavoriter är bergamott (tänk Earl Grey), jasmine eller citrus och nu har jag hittat vart jag beställa hem grymma blandningar! På londonteaexchange.se så kan man testa på flera coola blandningar, beställa hem de i förpackningar a 50g eller mer så att man kan hitta nya favoriter! Jag gillar verkligen blandningen ”Sencha Aloe Vera & Ananas” och ”Citron och Jasmine” men har redan siktat in mig på att testa fler som t.ex. ”Sencha med ingefärsrot” då jag älskar ingefära. Dessa är gröna téer men det finns även svart, gult, vitt, oolong m.m. OCH de har schyssta förpackningar ifall man vill ge bort nåt. Jaja, nu gick jag igång på detta märker jag men det är kul när man hittar något nytt man gillar.

Nu är det bara att jobba på, har inbokade Skypemöten i arbetet med resorna. Då är det inte mycket som slår att sitta ute på terrassen och jobba. Plus att det ger en effekt när den man pratar med samtidigt får se utsikten från “arbetsplatsen” hehe.

Until next! Nu ska jag kötta vidare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *