Ny månad, nya utmaningar

Ny månad, nya utmaningar

Nu har det blivit Mars och det blir saktare varmare och varmare. Just nu lider vi oss förkylning just som vi har kämpat oss igenom Calima som varat ett par-tre dagar vilket både Andreas och jag reagerat på rent fysiskt; jag med ordentliga förkylningssymtom och Andreas med krasslig mage. Vem vet vad det är för skit i det där sanddammet.

Nu är vi iallafall igång med lite resor för hösten och har en som nu säljs där mamma-profilerna Mirka Norrström och Carola Wetterholm frontar. Båda damerna har och är med i programmet ”Familjen Annorlunda” på Tv4 och de åker med på resan och är de som aktivt marknadsför till sina följare som de har för sina bloggar. Ska bli spännande och se resultatet.

Sedan har vi Svenska Fibromyalgiförbundet som anordnar en resa hit med oss i September och som aktivt börjar säljas in nu i Mars. Så vi har en del på gång nu så vi håller och korsar fingrar och tår för att det blir bra.

Och vad gäller massageverksamheten så har vi nu hela två nya hotell att jobba ifrån. Det är inte enorma hotell till storlek men mer att det är ”rätt” typ av gäster. Mest svenskar och svenskar gillar oftast massage så detta kan bli bra! Detta blir första veckan då vi jobbar från alla hotell samt de båda nya och det ser redan ut som vi går mot en rekorvecka för denna säsong. Vem hade trott det för sista veckan i Februari…

Och maten rullar på. De senaste veckorna har vi blivit mycket bättre på att äta rätt. Inget mer ”skit” om dagarna och på kvällen så dricker vi en smoothie som kvällsmål. Jag har börjat använda appen Lifesum samt köksvåg för att bättre kontrollera mitt intag. Jag ska ligga på ca 1700-1800kcal för att få ett resultat. Det funkar bra och har inga svårigheter att hålla det sålänge jag planerar och har mellanmål med mig osv

Lördagar är vår ”ätardag” och vår lediga dag så förra helgen passade vi på att åka till Playa del Ingles för att reka nya hotell. Självklart så tog vi pauser för vi gick mycket- närmare 20.000 steg. Det var en mysig dag och jag drack Sangría så det kunde inte ha varit annat än mysigt.

Jäkligt trist att ligga nere i förkylning denna helg men huvudsaken är att man blir någorlunda frisk för att jobba igen det i veckan. Som egen har man inte tid att vara sjuk….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *