Det luktar säsongsslut…

Det luktar säsongsslut…

Tänk, hur snabbt går inte en säsong här nere hos oss på Gran Canaria? Känns ju nästan som i förrgår när vi kom ner för att slowstarta säsongen. Nu är det ju några veckor kvar på “den Skandinaviska säsongen” men om man ändå ska våga sig på en summering av säsongen som har gått så har det som vanligt varit ups and downs, men absolut allra mest uppåt för oss.

Efter att så många år enbart hållit till i Puerto Rico så finns vi nu även i San Agustin..och inte bara på ett ställe utan på tre olika!! Vi har genom åren varit på gång att utveckla verksamheten även till San Agustin  men har saknat den perfekta lokalen som hotellkontrakten, nu har vi både och. Det känns ju såklart suveränt bra att hårt jäkla jobb också belönar sig och det ger ju även extra motivation och inspiration att växa ytterligare i framtiden.

Inte nog med detta, vi har ju även flera hälso och träningsresor på gång, med både föreningar, organisationer, utländska företag som enskilda bloggare (som jag berättade i förra inlägget).. Det känns verkligen att 2019 är startskottet för allt som vi också jobbat för, det är nu vi helt enkelt får börja skörda det som vi har sått tidigare. Nog om skrytandet, eller förresten vi ska absolut tänka osvenskt här och högt skrika ut: FAN vi är bra!!. Det innebär dock inte att vi sätter oss i soffan och pillar oss i naveln, utan det är framåt mot nya mål och projekt som gäller. Andreas driver på och jag gnäller lite (ibland mycket) men till slut så blir oftast slutresultatet ändå riktigt bra och det är ju det som också betyder något.

Så i maj månad väntar Sverige igen (yeay!) och det känns även fantastiskt att kunna få njuta av några härliga veckor i Sverige igen. Jag ser så mycket fram emot att få träffa pappa, alla kära vänner och att få ta mina älskade tidiga morgonpromenader. Innan Sverige och Stockholm (och Norrland såklart) väntar så blir det även en härlig resa till Budapest med älsklingen och svärföräldrarna. Jag har varit i Budapest tidigare men detta blir ju en helt annan typ av resa. Vi ska bo fint mitt i stan och njuta av varandras sällskap ihop med god mat, dryck, shopping, varma bad och kanske en och annan spabehandling.

Jag ser verkligen fram emot allt detta då det är något som jag i stort sett aldrig unnat mig tidigare, åtminstone vad gäller sköna spabehandlingar. Jag är alltid supernoga med de skönhetsprodukter som jag använder själv för kropp och ansikte, särskilt för ansiktet. Jag har väl testat de flesta produkterna och märkena genom åren men den som jag hållit mig till och som har blivit favoriten är Biotherms Skin Vivo Serum. Den kostar en slant men är iaf den som jag (och många med mig) gillar bäst, med riktigt bra betyg från kunderna även vid recensioner gällande anti age kräm. Så Biotherm om ni läser detta så var vänliga att skicka ner ett gäng Skin Vivo Serum som tack för gratisreklamen.

Andreas födelsedag närmar sig ju också och han är ju galet fåfäng även om han själv inte vill erkänna det. Han brukar också tjuvlåna min Biotherm men nu får det vara stopp med det, han ska få någon av dessa anti age kräm för män till sin födelsedag hade jag tänkt. Hur som helst, som massör och spaterapeut så jobbar jag ju så mycket med andras välbefinnande men nu är det alltså jag jag JAG som ska få pysslas om, så Budapest jag längtar efter dig, räkna med att bilder kommer upp här på bloggen.

Om du har varit i Budapest och har några rekommendationer på tex. restauranger eller saker att se och göra så tas de väldigt tacksamt emot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *