Ont i kroppen med glad i knoppen

Ont i kroppen med glad i knoppen

Mitt i veckan och jag ligger (som vanligt) i soffan, sliten men nöjd efter en dag med rekordmånga massager för vårt team. Kan inte alla dagar ha varit såhär?! Kroppen värker på sina platser som det gör när man står och masserar men det känns ok eftersom man arbetat för det. En annan har ju ont även om det blivit 0 massager-jag syftar på Andreas förstås, och då känns det ju iaf. mentalt bättre att ha gjort något för smärtan.

Inte som det som skedde mig tidigare i år; 6 massagebehandlingar på raken och blev bestulen på allt i slutet av dagen, PÅ MIN ARBETSPLATS. WTF liksom, och jag märkte det inte förrän hemma på kvällen. GAAH! Vill inte tänka på det mer men DÅ kändes det surt att ha slitit så för ingenting.

 

Gårdagen var också en fullspäckad dag, fast på annat sätt; möten och åter möten. När man är ute och flänger så där så kan jag kosta på mig lite “lyx” och igår var det i form av en lunch bestående av sushi och ett glas vitt vin. Och som jag njöt. Fick nästan tårar i ögonen. På riktigt. Jag älskar sushi och vin har jag inte druckit på….? två månader? tre? Jag och vi är inte den typ av människa och par som “varvar ner” varje kväll med lite vin. Intet ont om det men det är inte vår stil bara…för vi varvar inte ner hehe. Jodå, men då blir det med snask. Vilket inte heller blir bra i längden. Äh, jobbar på det sen!

 

Nu när jag ligger i soffan så vill jag njuta av min Sandwich-glass i fred. Imorgon är vi lediga och då tänker jag njuta lite till! Och jag ska banne mig ligga vid poolen, det var alldeles för längesedan!

 

Och om jag inte gör det med ett glas cava i handen så räknar jag dagen som misslyckad.

Så det så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *