Goda nyheter, goda grannar och goda dagar

Goda nyheter, goda grannar och goda dagar

#friyay eller som för mig ”en vanlig kväll” och som vanligt jobb att göra. Dock kan jag fortfarande känna den där sköna känslan från gårdagen i sinnet. Jäklar vad skönt vi hade! Andreas berättade ju hur dagen såg ut och det var riktigt härligt. Vi firade att vi var lediga och att det var grymt väder (äntligen!), vi firade att det var Internationella kvinnodagen (eller ja, jag påminde honom om att det var det några gånger), och vi firade lite positiva besked- alltifrån massagebokningar till positivt besked på skatten.

Poolhänget var ju det första på länge och tacka fan för att det nästan inte blev av. Där står man och rakar sig på platser som inte sett solen på ett tag och med vaxremsorna i högsta hugg så får man det där å så vältajmade besöket. Från tant röd. Visst fan. Helvete. Den hade jag ju glömt, precis som jag gör varje månad. ”Faaaaan, måste den komma nuuuuuu”. Men ok, det gick och lösa. Och med ett stort glas cava (eller två), så kunde jag sen ligga skönt i solen. Shit vad skönt det var.

Vad som också var skönt var att få massera Andreas. ”Va, vadå? Tycker DU att det är skönt?” Ja, jag tycker att det är skönt att få massera när jag vet hur välbehövligt det är. Det är ju skitjobbigt att se den man älskar ha ont, så om jag kan göra minsta skillnad i att underlätta och mildra så gör jag det gärna det. Väldigt gärna.

Idag hade vi lite bokningar och det var nästan skönt att inte ha fler för svetten lackade, jag stod under parasollet men det bara rann vilket jag inte är så van vid. Puh! Men degen ska in. Så vi kan hänga mer vid poolen.

Nu förbereder vi oss igen för en middagsbjudning. Denna gång hos ett svenskt par från Linköping som lovat oss egenrökt lax! Yes! Ska bli gott och trevligt. Ja, inte spelar det någon roll eg. men även de är typ dubbel vår ålder 🙂 Det är så det ser ut här, mycket sköna panchisar. Så det blir en skön liten prommis bort till dem och denna gång har vi (jag) sett till att ha koll på dag och tid….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *