Lyckad kväll

Lyckad kväll

Vi hade oss en riktigt trevlig gårdagskväll hos våra svenska vänner Janne och Maggan som bjussade på egenrökt lax, kokt potatis (Tamy ÄLSKAR sin potatis) och sallad. Vi fick båda allt lite skön svensk midsommarfeeling.

Så nu är iaf jag helt “torsk” på egenrökt lax 🙂 😉 , ska allt se om vi kan köpa med en från Sverige.

Även om det kanske sett ut annat här på bloggen de senaste dagarna så är det ytterst sällan som vi dricker alkohol jag och Tamy men idag så är det lite tunga huvuden på sina håll (Tamy), själv så är jag sliten i ryggen som fan!! Tamy har tagit sig till jobbet för några timmar sedan och jag har kört all in med pappersjobb fram till lunch.

Väntar på besked

Just nu så går vi mest och väntar på besked från elever, resebyråer som föreningar för att se vem/vilka som kommer ner till oss nu och vilka som kommer till hösten. Ska bli jäkligt skönt att bara få besked så att vi vet vad vi har att rätta oss efter och vad vi har att jobba emot.

Även om vi älskar vårt liv här och vårt arbete och inte vill byta det mot något annat så kommer det också bli jäkla gött att få komma “hem” till nära och kära samt att få läka kroppen ordentligt. Det är bara så frustrerande när man vill så mycket men när kroppen svarar så dåligt!

Jag gjorde mig iaf en snabb kycklingsallad till lunch (som typ alltid) som avnjöts till schysst utsikt. När det är varmt, som det nästan alltid är här hos oss, så gillar vi allra bäst att käka en matig sallad till lunch och senare på kvällen blir det som oftast en varm middag.

Nu är det iaf dags för 1h powerwalk innan lite yoga och stretching också väntar. Jag tänkte också ta mina 1,90 cm/104 kg upp på foamrollern. Jag lovar att det är en syn för gudarna när det här oviga kylskåpet ska ta sig upp på den, men som med allt annat så ger övning färdighet och framförallt så ger det bra smärtlindring 🙂 

Tar på mig lurarna och drar på lite Gyllene Tider och sticker iväg, hej 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *