Härliga Söndag!

Härliga Söndag!

Att gå upp om morgnarna är definitivt lättare nu när solen skiner. Jag är rätt segstartad men kommer iväg i lagom tid (typ) för jobb. Det är tacksamt att jobba bland nöjda och avslappnade turister men även de kan vara segstartade så jag fick inte min första kund förrän efter lunch. Suck.

Men när jag har det lite lugnt så passar man på att göra annat, såsom gå runt och informera om vår service för nyanlända gäster, ta lite bilder, svara på lite mejl och inte minst att planera för alla inköp som ska göras när man kommer hem till Sverige!

På sociala medier så bombas man ju av alla möjliga intryck, produkter och trender. Den senaste tiden så har ju mängder av hälsoinriktade produkter invaderat marknaden med löftet om ett hälsosammare liv om man äter dessa. Nu tänker jag alltså inte på produkter som lovar viktminskning så som Allévo, Nutrilett, Naturdiet osv. utan snarare produkter för de som tränar, är aktiva, bygger, poserar osv. Och självklart, för de som vill gå ner eller bibehålla vikten. Jag tänker på produkter som fokuserar på PROTEIN. Nu har iaf. jag inställningen att man ska försöka fokusera på att äta så rent som möjligt om man ska vara hälsosam och jag har tidigare fnyst åt de första upplagorna av ”proteinberikade” produkter- ”Vad spelar proteinet för roll om du inte hårdtränar och när det ändå innehåller socker?!” Typ Kvarg med smak. Åååhhh massa protein! Men hallå, de har ju även tillsatt socker… men nu har jag faktiskt börjat ändra mig lite. Produkterna verkar ha bättre sammansättning, smakar godare och varierar stort i smaker etc. Så man kommer att kunna se mig smyga omkring i hälsogången i matbutiken (om det nu finns en sådan) och plocka på mig en och annan grej. Som nyttigare glass av olika former: isglass, milkshake, yoghurt, barer..

Alltså, hallå. Kan jag äta lite (läs:en massa) glass utan att få för mycket skuldkänslor? Sign me up! Inte för att jag plågas av det så ofta….

Idag var Andreas och jag sugna på kallskuret, och jag var mest nöjd att slippa laga mat efter masserandet så det blev TAPAS TAJM! Gott som bara den. Det är kul att testa nya ostar och korvar MEN det blir inte så ofta för helt ärligt: vi står oss i typ en minut på det. Jaja, det blir ju fint på bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *