Måndag hela veckan

Måndag hela veckan

Ny vecka men dagarna går lite i ett just nu. Tidigare så brukade mina dagar variera något mer och jag var på fler hotell och masserade men nu är mina dagar fokuserade på två- de som just nu ger oss mest. Och det funkar ju helt ok men till nästa vinter vore det bra med fler/bättre hotell. Fin utsikt har man iaf. Så ska inte klaga för mycket (idag).

Vår samarbetspartner, en av de större resebyråerna hemma som ska sälja våra hälso-och träningsresor, håller äntligen på att komma till skott och de ska nu lansera något grymt! Så från i höst kan vi börja ta emot grupper från dem! Det kommer att bli grymt och vi är super taggade! Det ger oss även lite tid att vässa formen tills dess, vi har blivit lite för ”degiga” den här vintern vilket vi måste ta tag i och att ha grupper som kommer ner ger oss en bra motivation. Vi har olika typer av aktiviteter som vi ansvarar över så vi tränar också på olika sätt men vi är SÅ glada över att kanske få lite rull på den här delen av verksamheten som vi tror så mycket på 🙂

Dagen har alltså sett ut som vanligt med tillägg av en överhängande huvudvärk som vägrar släppa. Men vad gör det när man har saker att göra? Middag har jag fått till också och det blev en enkel faketorsk i citron/dragon-sås med kokt potatis och ört/vitlöksstekt svamp. Jag är inte jätte stor på fisk och har därför inte en massa fiskrätter på lager, men då är det tur att man har Google att ta inspiration på!

Ligger just i skrivandets stund i säng med en kopp te och hoppas att huvudvärken ska släppa. Men måndagen fortsätter i några dagar till.

P.S Apropå gårdagens inlägg om tapas- vi blev definitivt hungriga sen så det fick bli kvällsfika 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *