Lazy sunday? Yeah right

Lazy sunday? Yeah right

Vi lever fanimej drömmen här på Gran Canaria, tro inget annat. Visst har vi långa arbetsdagar och arbetsveckor men aldrig någonsin att vi skulle byta ut detta mot något annat.

Som vi redan varit inne på så är alla dagar mer eller mindre likadana för oss. Måndag, onsdag, söndag, julafton som nyår same same but different.

Det roliga med arbetet är att det är så omväxlande. En arbetsdag kan innehålla allt från behandlingar, möten på hotellen, leda grupper i yoga, träning, rehab, utflykter, telefon och mejlsupport gällande våra hälsoresor, träningsresor och träningsläger m.m

Nope det blir inte tråkigt här inte. Så jäkla skoj även att det börjar droppa in flera intresseanmälningar från både privatpersoner som föreningar, det gillar vi.

Själv så har jag annars förmånen att jobba hemifrån idag medans Tamy jobbar från vår mottagning i San Agustin och våra anställda är ute på våra kontrakterade hotell.

Försöker att hålla disciplinen när jag jobbar hemma där allt verkligen underlättar när jag har mitt schema nedskrivet i detalj om vad som ska göras och när.

Tog mig dock en kort kaffepaus och kollade in lite nya prylar vi är inne på att köpa, bl.a en slow cooker och en ny och bättre slow juicer.

Jag är verkligen inte någon tekniknörd men sådana här hälsosamma prylar bara älskar jag.

Jag ska dock ärligt erkänna att jag inte riktigt har tålamodet att surfa runt mellan alla sidor men hittade allt jag behövde på “testat” där jag också kunde hitta flera olika modeller/priser och jämföra. Smidigt som fan för någon med så kasst tålamod som jag (jobbar på att bättra tålamodet).

Hittade där också för övrigt en schysst jämförelse över några brands för proteinbars, dess näringsvärde och innehåll som är värt å kolla in för alla som precis som jag också gärna tar en bar vid tillfälle.

Återstår dock annars att se vilken/vilka det blir av slow cookern och juicern och gissar även att Tamy vill ha ett ord med i det hela. Grejjen här nere är ju annars just att alla råvaror är så jävla färska, goda och billiga om man vet vart man ska handla allt 🙂 😉

Nog om det.

Så idag ser iaf mitt schema ut:

07:00-10:00 jobb

10:00-11:30 städa, tvätta, diska

11:30-12:00 lunch

12:30-15:00 jobb

15:30-16:30 powerwalk och core

17:30-18:30 fixa en avancerad middag med korv och mos.

19:00-20:30 jobb

20:30- chill

Har även hunnit fått upp vår nya skylt på ett av våra hotell vi jobbar ifrån. Så jäkla skoj att vi är det enda företaget inom vår bransch som Ving/Thomas Cook samarbetar med. De är otroligt selektiva om vilka de samarbetar med och det säger ju även det mesta om att vi gör något jäkla bra.

Vad gör ni själva idag förresten?

Igår hann vi även upp på baren för att kolla in underbara Brynäs IF som t.o.m slog till med att vinna för en gångs skull när man hinner upp för att kolla in matchen.

Sedan att jag hellre vill sitta hemma å kolla matcherna på TV i lugn och ro är ju ändå det bästa men jag fattar ju att Tamy vill gå för att socialisera över ett glas vin eller två.

Annars så har vi haft lite si och så med vädret ett par dagar och det kom en hel del regn igår, skönt för oss och för att det blir så grönt och vackert runtomkring oss, men tråkigt såklart för den eller de som tagit sig en veckas semester här på ön och absolut vill att det ska vara PERFEKT hela tiden!

Men men, man kan ju inte få allt men det är alltid en ny dag imorgon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *