Säsongen drar igång…med snigelfart

Säsongen drar igång…med snigelfart

Sist berättade jag ju om att vi var nära att få till ett kontrakt på vårt förstahandsval i San Agustin och slutligen fick vi fira då det blev klart. Nu erbjuder vi därmed vår service från ”Salong Monte Rojo” där vi nu försöker jobba upp en egen klientel. Det kommer att ta tid och ännu så vet inte folk om oss men vi hoppas att det lossnar snart.

I Puerto Rico är vi nu på ett par-tre mindre hotell och med hjälp av vårt samarbete med Ving/Thomas Cook hoppas vi att kunna dra kunder dit. Just nu är det Andreas som främst håller oss flytande då han har flest stammisar som söker upp honom- han har ju några fler år här nere och har jobbat upp en del stamklienter.

Nu får vi ju höra lite olika men generell konsensus är att säsongen börjat långsamt. Vi hade det helt enkelt för bra hemma i somras och folk lever fortfarande på den värmen vi hade då. Förhoppningsvis inser man snart hur jobbigt det är med mörkret och längtar till värmen igen för här är det riktigt skönt nu. Visst har vi någon dag här och där med lite mulet och några droppar men detta är ju ändå Gran Canaria så solchanserna är goda.

Vi hade dock ett riktigt jävla oväder i slutet av Oktober drygt. Åska och blixtar under nayten ösregn nästan en hel dag. Så mycket att vi hade översvämning in i köket från terrassen ovanför. Suck. Allt är fuskbygge här nere.. Sen blev det blixtoväder ett par timmar ett par dagar senare där man blev dränkt inpå skinnet om man inte tog skydd. Vilket vi gjorde. Inne på McDonalds 🙂

Det positiva med regnet här, när det väl kommer är att det är efterlängtat och välbehövligt. Så nu kan man iaf ana lite grönska på de annars brungula och torra bergen runt omkring här.

Nog om vädret. Vi har annars knappt gjort annat än att jobba. Vi har ny produkt på hemsidan welltours.se/traningslager och vi har nytt datum för träningsresa med BIG travel i April samt ett datum för hälsoresa i början på Maj. Det är spännande och vi hoppas få ner nån grupp som vi kan ta hand om här nere. Man har ju så roligt tillsammans och att träna på stranden eller med utsikt över havet göra man ju annars inte. Håller tummarna och korsar tår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *