Ny vecka, solig arbetsplats och planeringsångest

Ny vecka, solig arbetsplats och planeringsångest

Den här helgen fick vi bevis på att det nu har vänt. Vi har ju tjatat om vädret här men när vi är så ovana av att ha så otroligt många dåliga dagar så blir det ju ett stort fokus. Kom man ner för en veckas sol och bad blev man redigt besviken och vår ekonomi tog stryk pga minskade intäkter. Men ny månad, ny vecka och nya tag!

Vi sliter just nu med vår planering framåt. Ska vi hem i slutet av månaden? Ska vi hem i April? Kan vi vila uppe i Jämtland ett par veckor tillsammans eller behöver jag jobba i sthlm såfort vi kommer hem? Hur gör vi och vad gör vi? Jag känner att mina tankar redan är där och då har jag lite svårare att fokusera på nuet. Och att njuta just nu är det inte tal om.

Jag inser att vi klagar mycket i våra inlägg och jag hoppas att det inte fortsätter så. Vi har ju ändå valt det här och valt att vara här. Slippa det gråa 9-5 hemma i Sverige, att kunna leva i ett skönare klimat, ha möjlighet att styra sina timmar och att ”leva” i flip-flops.

Men nu är det dags för lite omväxling, om än lite väl extrem då det troligtvis fortfarande är ”vinter” även om vi kommer i April. Shit, jag äger inte ens vinterkläder 😱

Hmmm kanske jag stannar ändå….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *