Solen är tillbaka

Solen är tillbaka

Tänk att trots solen bara är borta en del dagar i sträck (hmmm ett par veckor är det nog när jag tänker efter) så är det halvt som att man glömt bort hur jäkla härligt varm den är när den väl är tillbaka. Vädret har annars varit jäkligt ostadigt den här säsongen och inget alls man är van vid, för oss i vår business så betyder solen ALLT!

Det har varit en helt galen jävla konstig säsong för oss. Vi blev av med 5st. kontrakt på ett bräde och som vi haft i många år (tyvärr så kan jag inte säga mera än så om detta just nu då tvisten ännu inte är löst och då jag inte vet vem som läser detta eller inte. Tyvärr så verkar det nog bli rättssak av det hela). När denna tvist är klar så ska ni få reda på mera hur det verkligen kan gå till här nere!

Vi har jobbat hårt och vi fortsätter jobba stenhårt varje dag för att få vårt varumärke att växa, både här på plats och även på hemmaplan och då framförallt i Sverige och Norge med tex. diverse olika samarbetspartners. Så kommer också att ske, men ibland så är man helt enkelt i den sitsen att man är utelämnad till andras beslut och arbetsgång. Något som Tamy har betydligt mera rutin och erfarenhet i än vad jag har. Tamy är van att sitta med i ledningsmöten och hur det även går till här. Här kommer Tamys rätta jag verkligen fram: kunnig, saklig; välartikulerad och med tillhörande diplomatiska sätt. Medans jag själv är van att styra just mig själv, jag vet hur jag ska göra för att nå ett visst resultat eller mål som jag satt upp för mig själv, jag vill framåt i alla lägen NU NU NU och jag är mindre bra på att ha tålamod, genom tiden här nere så har jag fått försöka lära mig hur det går till på Gran Canaria. Jag kan bli galet frustrerad när det kan vara så svårt för mycket folk vi har att göra med att vara ärliga eller proffsiga och ibland vill jag bara slå många ett slag på käften för att femkronan ska ramla ner på riktigt! Här finns inget val för har jag väl valt att vara just HÄR så är det bara att anpassa sig och acklimatisera sig och lära sig att ta seden dit man kommer.. Jag jobbar dagligen med mig själv med detta då energitorsken på saker man ändå inte kan påverka är något som man ändå får lida för allra mest själv.

Idag har vi som vanligt hunnit med diverse, vi började dagen med yoga (ok kaffe innan då för Tamy) innan frukost och pappersjobb väntade i några timmar. Tamy drog sedan iväg på ett möte och jag drog ner till centret för att möta bästa norska vännen över en fika då hon nu åker hem till Norge igen. Tråkigt som fan men sånt är livet!Vi hann även med ett kort möte med vår duktiga anställda terapeut Gunn Helen. Det har inte alltid varit lätt att hitta kompetent och duktig personal för oss ska ni veta och här finns en och annan rolig story att bjuda på också längre fram med. Med Gunn Helen i vårt team är det dock jackpot och vi har verkligen ett väl sammansvetsat team där vi verkligen kompletterar varandra, tillsammans så har vi något grymt som ändå just påbörjats och som kommer att fortsätta växa eftersom.

Efter lunch och fika så har jag lärt mig att Tamy är glad och lycklig och pallar jobba ytterligare några timmar och så blev det även idag. Never ever break an winning concept!

Efter stort kalorintag så har vi även hunnit med en powerwalk innan det nu är dags att göra sig klar för kvällen. Vi är bortbjudna på middag hos några norska vänner. Jag lyckades ju ta helt fel på datum med en vecka tidigt när vi förra lördagen i princip stod utanför deras dörr innan jag kom på att dubbelkolla …Utan nej det var/är ikväll det gällde.. Så denna gång så ska vi (jag) allt få till det rätt!

Trevlig kväll till er alla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *