Längtan till ett grön-blått Stockholm

Längtan till ett grön-blått Stockholm

Igår som var vår ”lediga” dag spenderades lite som vanligt- i soffan med datorn i knät. Vi passade på att städa (woopie) då vi visste att vi skulle få besök av två killar som skulle komma och fixa toan, som vi haft en del problem med. Japp, så spännande lever vi. Jag fick iväg lite jobbförfrågningar hemma i Sthlm och allt planerande för sommaren där har gett mig hemlängtan.

Jag saknar mina morgonpromenader i krispig och fräsch luft. Den grönskande skogen runt knuten och närheten till diverse sjöar och till inhav. Fåglarna, bristen på oljud och dofterna

Och så maten. Aaahhh maten! Variationen av restauranger från världens alla hörn. Sushin och annan östasiatisk mat- typ färska vårrullar, nudelrätter och sesamdoftande, sötsyrliga grytor. Grillning i parken, picknick vid havet och glaset vin på uteserveringen på Djurgården.

Jag behöver en dos Sthlm snart. Stockholm i mitt hjäääääärtaaaaa. Ok jag ska sluta nu.

Dagens höjdpunkt igår (eller snarare veckans) var massagen jag fick av Andreas. Nu pratar vi alltså inte om mysig-partner-gosmassage som är pluttiluttigt och skönt i 5 minuter. Utan här pratar vi om redig, behandlande massage där han bl.a ”kör in” armbågen där muskelknutorna (a.k.a smärtorna) är. En sån där djup behandling som lämnar dig helt som ny, i sjunde himlen men halvt förstörd samtidigt. Han är min mästare men nog får jag även honom att gny när det är omvända roller. Det är snart hans tur också.

Idag blev det lite av varje (som vanligt); lite massage, några ärenden och en del admin. Nu avrundas kvällen med lite mys för det är ju Fredag! Nej just det.. jag jobbar ju helger..

Oh well. Vad är väl en bal på slottet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *