Solstrålar och bacilusker

Solstrålar och bacilusker

Ny månad. Tänk att det redan är December och snart Jul 😱 Galet. Efter ett svajigt November rent vädermässigt så har denna månad börjat med kanonväder, dock med Calima i veckan som vi betackar oss för. Det kändes i luftvägarna. Typisk nog blev jag förkyld och smittade sen Andreas så vi var båda på halvtaskigt humör de senaste två veckorna men nu har mitt släppt och han känner sig bättre. Vilket är tur för nu är svärföräldrarna här och dem vill vi INTE smitta.

I övrigt så lunkar verksamheten i en alldeles för lugn takt och alla vi pratar med klagar på samma. Är det sommaren som spökar? Eller har folk valt andra resmål? Vi kör på och gör det vi kan. Som tur är så har vi vår anstallda som är jätteduktig och grym på att ”sälja” så det blir fler massager tack vare henne. Vi har också fått en del framgångar på andra fronter- fler resesamarbeten som det ser ut och en kusstart i Januari för ett par tjejer som kommer ner för att diplomera sig.

Tillsvidare får vi bara hoppas att det ljusnar med massageverksamheten till Januari då många ”långliggare” kommer tillbaka. Och nu så sitter jag mest och längtar efter diverse mat (som vanligt) och främst sushi (förstås). Nåt jag ser fram emot är maten från Sverige som Andreas föräldrar har med sig, yumm! Allt ifrån julskinka, köttbullar, älgkött, tunnbröd, prinskorv, kryddor med mera! Nu får vi ju faktiskt tag på det mesta av det här nere men det har vi inte hjärta till att säga dem. Dessutom så behöver man antingen bil för att åka och köpa det eller så kostar det skjortan. Så vi tackar och tar emot, let the julmys begin!

Nästa vecka planeras det en ”shoppingtur” till MediaMarkt, IKEA och sportbutiken Decathlon för att inhandla diverse nödvändiga prylar. Får se hur mycket vi vågar bränna men vi får väl se det som julklappar till oss själva. En sak JAG önskar är iaf en ordentlig yogamatta och en damsugare, inte så sexigt kanske men åh så välbehövligt. Och Andreas vet jag vill ha hantlar. Vi måste öka på träningen, vi är allt för lata här nere. Kanske shoppingturen hjälper…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *