Vår vardag.

Vår vardag.

Jag tänker att det kan vara bra att beskriva litegrann vad det är vi gör här nere. När jag kom ner 2015 så utbildade jag mig till massör och till spaterapeut vilket jag har jobbat med nästan på heltid sedan dess. Andreas är utbildad medicinsk massageterapeut och fys/rehabtränare han kom ner för flera år sedan och har arbetat på ön under alla vintrar sedan dess.

När han och jag träffades så beskrev han sina planer och sin vision vilket var otroligt spännande. Jag blev omedelbart lockad av hans idéer och ville hjälpa honom att genomföra dem.

Sedan dess har han och jag outtröttligt kämpat med att starta upp en verksamhet som inte bara är unik här men också helt rätt i tiden.

2016 föddes Welltours.

Vi erbjuder hälso-och träningsresor ner hit under vissa månader på året, under ett par specifika datum erbjuder vi kurser/utbildningar till bl.a Dipl. Massör m.fl och vi har vår dagliga verksamhet där vi masserar på kontrakterade hotell. Så det är en hel del vi gör. Vi är egentligen i startblocken vad gäller en del av det och vi påbörjar samarbeten som kan bli spännande för oss. Men nu, nu står vi mest och masserar om dagarna. Och försöker att förbättra våra egna rutiner vad gäller mat och träning, för det behövs. Jättemycket.

3 thoughts on “Vår vardag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *