And I´m baaaaaack :) ;)

And I´m baaaaaack :) ;)

Förstår att saknaden varit stor… Så många gånger ni trott att ni mist mig ;), men nu äntligen är jag tillbaka 🙂 ;).

Skämt åsido, så var det jäkligt länge sedan jag postade något överhuvudtaget. Sommaren har helt enkelt varit otroligt hektisk med långa dagar och veckor som ofta landade på 60-80 arbetstimmar i veckan, ohållbart i längden men för viss tid så går det bra, särskilt när man har ett mål i sikte som jag/vi har :).

Det blev iaf två sköna men ack så snabba veckors semester uppe hos föräldrarna i norrland, tiden går bara för snabbt när man trivs allra bäst med de man tycker om allra mest.

Tillbaka på Gran Canaria

Väl tillbaka här på Gran Canaria så känns det inte som att man knappt har varit borta alls. Vi har vi iaf tid att hinna med allt som måste göras innan säsongen kickar igång på allvar.

Först och främst så gäller det att acklimatisera sig till klimatet och värmen som man sedan också ska stå och jobba i. Annars så är det mest möten med hotelldirektörer, advokat, revisor, tänkbara samarbetspartners, ta hand om våra grupper och resenärer samt annan förberedelse som gäller just nu.

Samtidigt är det här stunden man har att passa på att göra saker också som Tamy var inne på. Mitt under säsongen så är det nästan enbart jobb och återhämtning som gäller.

Lovar att ni ska slippa vänta lika länge på att höra ifrån mig igen 😉

Ha en grym kväll allihopa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *