Minnen för livet och en mjukstart på säsongen

Minnen för livet och en mjukstart på säsongen

Senast jag skrev så var vi hos Andreas underbara föräldrar och myste samt tränade. Tanken var att köra lite extra inför kommande säsong för att fysiskt förbereda våra kroppar. Vi var riktigt duktiga tycker jag själv och även om vädret inte var det bästa så tog vi oss ut.

Som planerat så åkte jag ner till Göteborg där jag hade fullspäckat schema. Under de få dagar jag var i stan så var fokus på det kommande bröllop jag skulle vara tärna på samt ett viktigt jobb/säljmöte vi lyckats boka in där. Det var spårvagnsflängande runt om i Göteborg mellan shopping, möte och ”skönhetsbehandlingar”. Inte för att jag klagar för hur ofta kan man kombinera jobb och lyx under samma dag?

Efter ett par dagar så bar det av till Tjörn där bröllopet skulle vara. Själva vigseln skulle ske i den egna ladan där nästan 100 inbjudna gäster skulle ta plats. Dagen innan så sammanstrålade hela brudföljet för genomgång och sedan var vi uppdelade där vi tjejer (tärnor och brud) hade ett hus för oss själva. Själva dagen började i skön ”mysmode” då bruden överraskat oss tärnor med ett varsit kit med bl.a en morgonrock.

Kl 08 åt vi frukost och ca 30 min senare så anlände vårt ”glam crew” bestående av två jätteduktiga tjejer som hjälpte oss med hår och smink. En del av oss ville bara ha hjälp med hår och andra både och. Så efter det var det uppfixning i maklig och behaglig takt med ett glas bubbel i handen

Vid 13 var vi klara för fotografering och vid 15 var det dags för vigseln. Extra roligt var det att vi tärnor med brud kördes fram till ladan på en vagn bakom en traktor 😄 Ja, PÅ en vagn för det var mer av ett flak.

Vigseln var superfin och jag kämpade med tårarna. Sen när blev jag så blödig?! Tecken på ålder kanske? Iallafall. Fint och intimt kändes allt och efter vigseln så bussades alla bort till festlokalen där vi först erbjöds tilltugg i form av bl.a färska ostron och champagne. Där tog vi emot brudparet som kom i båt och då kunde festligheterna dra igång. Jag ska inte tråka ut er med fler detaljer men jag kan säga som så att det dagen efter hittats en del saker i lokalen- skor (mina), smycken (mina) och ett par spanx (inte mina) m.m

Detta var alltså Lördag och söndag och i MÅNDAGS så bar det av till vårt kära Gran Canaria igen. Några timmar innan avgång så träffades Andreas och jag på Arlanda (äntligen) där vi passade på att äta gott och umgås. Resan blev sen nästan outhärdlig och vid midnatt landade vi äntligen. Vilken jäkla pärs, skönt att vi flyger så sällan.

Nu har vi varit ”hemma” i några dagar för att komma in i miljön här, åter vänja kroppen till värme, planera kommande veckor och att smått starta verksamheten.

Säsongen kan börja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *