Sommar i Sverige- en sammanfattning. Typ.

Sommar i Sverige- en sammanfattning. Typ.

Ok, så VM festen fick sig ett abrupt slut. Och det är allt vi behöver säga om det. Bajs.

Precis som planerat så blev det både grillning och bad. Och ännu mer bad. Strax efter förra inlägget så gjorde vi en liten badutflykt ut till Dalarö där man vandrar säkert en kilometer ut i vattnet innan man blöter rumpan. Vi myste i solen och spelade strandtennis när vi tröttnade på att ligga still.

Vem hade kunnat ana att vi skulle ha en sådan varm (het) och torr sommar! Det känns inte som att våra kroppar kommer att få den där värmechocken när vi åker ner. Puh!

Juli månad har tuffat på med jobb, semesterdagar, möten och allmänt mys. Dock har jag haft lite problem med hälsan vilket har varit störande.

En av mina stora osäkerheter vad gäller mitt utseende är mina ben. Redan i tonåren började jag att få åderbråck och ådernät, något som såklart blivit värre med ålder och ökande vikt. I slutet av Juni så fick jag något som heter ”Tromboflebit” i ena låret, vilket som en ytlig kärlbristning tror jag. Det är otroligt smärtsamt och håller i sig i flera dagar. Jag kan även upplysa om att det inte heller ser vackert ut.

Typiskt nog, efter att smärtan, svullnaden och rodnaden börjat lägga sig så får jag en NY bristning i ANDRA låret!! Va fan! Denna var dessutom ännu mer smärtsam och gick ner hela vägen ner till smabenet. Nu, en månad senare är jag fortfarande öm och åderbråcket är hårt och mörkare. Läkarvården i Sverige gör inget åt åderbråck så får väl betala för operationerna själv. Suck.

Anyway, det blir nåt för framtiden och något jag får leva med tills dess.

Nu är vi iallafall i Jämtland och har det underbart. Svärföräldrarna skämmer bort oss med god mat, vi planerar för kommande säsong och tränar upp fysiken lite mer. Varje dag tränar vi och om en vecka bär det av till Göteborg för min del.

Men nu; mys i bushen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *