Fotboll, fotboll, fotboll

Fotboll, fotboll, fotboll

Ja, det är ju inte konstigt att det är väldigt mycket av den varan just nu. Och SOM Sverige spelar! Nja, ok, inte jättevackert och stundtals jääävligt frustrerande med alla missade lägen MEN ändå; KVARTSFINAL!

Planen var ju att ta oss ut till offentlig plats för att titta på dagens match men så blev det inte. Vi passade på att jobba och träna under förmiddagen och tiden gick så vi beslöt oss om att titta hemma. Får se hur vi gör till nästa, känns som att man inte bör missa att ta del av stämningen ute bland folk.

Under de närmaste dagarna så kommer vi att försöka få till lite utebad och grillning, vädret verkar tillåta det men nog krävs det lite högre temperaturer för att denna badkruka ska doppa mer än stortån i vattnet.

Jag har även ett häftigt möte med en potentiell samarbetspartner nu i veckan som skulle kunna leda till bra affärer. Av någon anledning så älskar jag möten som dessa, där jag förbereder en presentation och går igenom möjligheter. Andreas tycker att jag är i mitt esse vid sådana situationer och jag kan erkänna att jag tycker att det är roligt. En annan sak jag gillar är att prata inför grupp vilket kanske inte hör till vanligheterna- får jag bara förbereda mig så jag känner mig trygg så spelar det ingen roll om gruppen består av 5 eller 500. Ok, jag har faktiskt aldrig talat till så många som 500 personer men jag skyr inte för tanken så som tex Andreas som aldrig skulle sätta sig i den situationen. Där är vi verkligen motsatser, mötesrum och publik är inget

för honom så vi delar upp våra uppgifter.

Vi kompletterar varandra helt enkelt. Ying och yang. Salt och sött. Het och sval. Ni får själva klura ut vem som är vad..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *