Vagabond och turist i Sverige

Vagabond och turist i Sverige

Vi är mitt i sommaren och är precis där jag längtat att vara. Vädret är skönt (oftast) och vi gör lite sånt jag saknat. Men jag kan inte låta bli att känna lite panik över att det går för fort, kan man inte trycka på en pausknapp nånstans? Bara en stund? Jag tror att jag känner så eftersom vi arbetar med vintersäsongens planering, så oundvikligen så tänker vi mycket på ”när vi är på Gran Canaria” när jag just nu bara vill njuta av att vara i sommarsverige.

Men jag klagar inte, sommaren har varit härlig såhär långt och denna sommar så har jag mycket mer tid att njuta av allt, jämfört med förra sommaren.

Och nu är det dessutom VM. Jag tycker personligen att det är roligt även om jag inte är superintresserad. Det är däremot Andreas så självklart dominerar det tv-tittandet just nu. Extra kul är det ju att det går bra för Sverige så till nästa Tisdag blir det att ta sig iväg för att kolla bland folk för att njuta av stämningen. Blir ju liksom inte lika roligt bara vi två i soffan. Någonsom har tips på vart i Sthlm man kan bege sig? Utomhus?

Utöver spännande fotbollsmatcher så har vi en mysig helg att se fram emot när svärföräldrarna kommer ner för att umgås i några dagar. De har dock lagt planeringen i mina händer vilket sätter en del press på mig eftersom de redan gjort allt typiskt och och besökt alla givna turistplatser i stan. Så om någon kan tipsa om en mysig plats i eller utanför stan så tar jag tacksamt emot tipsen. Vart ska vi gå???

Nu är vi förövrigt i Sundbyberg, lite nordväst(?) om stan, där Andreas har lägenhet. Känns roligt att utgå från en annan del av stan ett tag. Tillgång till bra matställen, ett litet utegym och närmare stan- kan verkligen inte klaga. Men jag älskar Tyresö så jag blir inte alltför ledsen av flytta tillbaka om någon vecka, det stora minustecknet blir att inte bo med Andreas för en månad igen. Suck.

Idag är det fredag vilket betyder vad i Sverige?

Tacos!

2 thoughts on “Vagabond och turist i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *