Semesterpaus…eller inte

Semesterpaus…eller inte

Nu var det ett bra tag sen som bloggen uppdaterats och det var väl inte riktigt meningen. Av någon anledning så blir det svårare att få till ett inlägg om man inte gör det mer regelbundet, även fast saker händer som man vill berätta om. Jag (vi) ska försöka bättra oss.

Ok, så för att sammanfatta den senaste tiden lite grann så kan jag nämna att Andreas nu är i Sthlm. I slutet av Maj så mötte jag en utmattad (och jävligt grinig) älskling på centralstation, det är ju inte en enkel resa från Norråker. Vi har sedan bott hos min familj söder om stan i några veckor då de var på resande fot och vi fick tid att rå om oss själva. I Tyresö där min pappa bor har vi nära till allt men tillräckligt (enligt mig) långt från stöket i stan. Vi har även fixat cyklar så att vi kunnat ta oss bort till utegymmet som finns en bit bort, Andreas har nyttjat det flitigt, jag- not so much.

Vi har såklart passat på att göra lite sånt som jag saknat att göra som att gå på bio och käkat min typ av mat (duh). Shoppat. Ätit. Och så vidare.

När det gäller jobb så har vi fortsatt med planerna för höst/vinter och nu är det officiellt! BIG Travel erbjuder nu träningsresa till Gran Canaria där Welltours står för innehållet 👏🏽👏🏽 Det är stort men tror inte jag inser hur stort än. Första resan som säljs går av stapeln i September och vi hoppas på fler till våren 2019.

Självklart betyder inte det att vi lutar oss tillbaka och väntar på att allt ska klaffa, vi kontaktar mängder med aktörer som vi kan samarbeta med, som vill åka och träna med oss osv. Vi vill dra vårt strå till stacken helt enkelt. Vi får se vad det mynnar ut i. Vi har även fått ett nytt hotellkontrakt för massageverksamheten vilket också var en anledning för oss att fira. Och fira gjorde vi med bubbel! Jag har bestämt att vi alltid ska ha en flaska cava på kylning för vem vet när det plötsligt uppstår en anledning att fira. Som om jag behöver en anledning för att dricka cava…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *