Mjukstarten fortsätter

Mjukstarten fortsätter

Jag ska inte ljuga men vi har det RIKTIGT skönt just nu. Tanken var att jag skulle börja masserandet lite tidigt för säsongen, som annars brukar dra igång från mitten av Oktober, typ. Men insåg efter några besök på våra hotell att det inte var lönt. Det betyder att vi jobbar hemifrån i någon månad till eller så.

I Måndags så var vi på besök i orten San Augustin som är ”svensk-orten” här på ön. Vi har nämligen insett att vi måste expandera och kunna ta emot klienter från fler orter och då känns San A som det självklara valet. Dock står vi mellan två ställen som vi då hyr in oss på. Vi måste bestämma oss denna månad och väntar på besked gällande ett av dem. Fortsättning följer….

Så nu blir det ett stadigt lunk ett tag. Andreas mor och moster kommer på besök om några dagar så då blir det lite mer nöje utöver jobb. Jag ser framemot att hyra en bil hos autospain.se som vi brukar och åka på lite shopping i orten Vecindario samt ett besök på favvorestaurangen här i Puerto Rico. Här om dagen blev det ett litet besök hos favvostället nr.2 som heter VIP Pizza. Bra pizzor av italienare.

Vad som går sämre just nu är yogan för min del. Fan också, jag som kom igång så bra. Får kämpa med någon form av rutin med det så jag är i bättre form till vintern. Vi försöker iaf. få in morgonpromenader några ggr i veckan så lite rör vi på oss så vi ändå kan äta pizza någon gång ibland hehe.

Nu sitter Andreas och jag på Svenska Baren och tittar på säsongsstart av SHL och då specifikt på Brynäs. Eller, ja. Han tittar och jag bloggar så ibland blir jag avbruten i mitt skrivande av en klatsch på armen när han vill att jag ska titta. Så mellan anfallen försöker jag att skriva. Men här dricker vi lite gott och umgås med de få svenskar som är här nu.

Imorrn kanske det blir ett till dopp i poolen under jobbpausen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *