Bättre sent än aldrig…igen

Bättre sent än aldrig…igen

Man kan luuuugnt säga att det var ett tag sedan sist.. Ojojoj vad mycket som hänt den sista tiden både vad gäller här hos oss och inte minst runt om i världen. Vad Corona kommer att innebära för oss och vår verksamhet här nere kan man nog enbart sia om men klart är att det kommer att få riktigt stora konsekvenser, vi gissar på en ca 50% minskning.

Vi har ändå tur i vår verksamhet att inte enbart vara beroende av en enda inkomstkälla samt vad gäller våra stammisar här på Gran Canaria så är många äldre och återkommande gäster som vi är säkra på att (mer eller mindre) de flesta kommer att komma tillbaka som vanligt till hösten igen.

Restriktionerna här nere har varit tuffa som sig bör men ändå så otroligt nödvändiga, så som man också hade hoppats att Sverige skulle ha gjort men men man kan inte få allt..

Nu har vi ok på att få vara ute och träna mellan 06.00-10:00 på morgonen och 20:00-23:00 på kvällen, så det blir en hel del powerwalks, träning på stranden och några simtag i havet mer eller mindre varje dag. Det blir faktiskt mer träning nu än innan Covid-19 då vi nu känner att vi måste “passa på” när vi får vara ute. Plus att vi blir väldigt stillasittande framför våra datorer 9-20 varje dag.

Lusten över att få “komma hem” till Sverige växer lite mera för varje dag som går, och då nästan enbart för att få träffa alla nära och kära, så nedräkningen har förhoppningsvis börjat. Norwegian har nu ställt in vårt flyg 4 ggr nu så de är inte riktigt att lita på för tillfället känns det som. Tyvärr så blev även Thailandsresan som skulle ha skett för några veckor sedan inte heller av men den som väntar på något gott dock.. Den kommer såklart att bli av längre fram men bara inte just nu, desto roligare blir det att ha något att se fram emot och under tiden så får man drömma sig bort och följa vad som händer på tillthailand.nu tills dess att vi ligger där själva på en sandstrand med en eller två paraplydrinkar i händerna.

Tamy blev väldigt ledsen över att inte kunna resa då hon älskade sin första resa dit, den här resan var en överraskningspresent från mig till henne så det var synd att den inte blev av som planerat. Men men, det är bara att titta framåt och göra nya planer att se fram emot.

Sedan har vi ju såklart några andra roliga prylar på gång, men de får ni allt vänta på till en annan gång, snart 🙂 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *