Fler resor Gran Canaria-Sthlm

Fler resor Gran Canaria-Sthlm

Fler resor Gran Canaria-Stockholm

Nu när vi växer så att det knakar så innebär det ju även att vi (eller åtminstone Tamy) reser mer och mer, främst resor Gran Canaria-Stockholm. Det är inte alltid som det funkar att göra telefonmöten eller skypemöten, utan ibland så krävs det fysiska möten med föreningar, organisationer eller företag. Jag är glad att detta ligger på Tamys bord då hon är GRYMT jävla bra på detta. Hon är verkligen i sitt esse när hon får använda sina skills och erfarenheter från att presentera och leda dessa möten. Rätt person på rätt plats är vad som gäller alltså. Jag är också jävligt glad att jag har annat som jag kan bidraga med och att vi kan komplettera varandra med olika skills.

Cashar hem med Norwegian

Då det som sagt blir allt fler och fler resor Gran Canaria-Stockholm och då vi åtminstone i vårt hushåll knappt längre använder några kontanter utan enbart kör kreditkort så försökte vi hitta bästa kreditkortet för resan för 2-3 år sedan. Vi kör sedan dess ett var sitt Norwegian kort med för oss jäkligt schyssta villkor. I kortet så ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd och det kostar 0:- i årskostnad och nada nunca OM vi skulle vilja ta ut lita gamla hederliga kontanter i en bankautomat någon gång. Det BÄSTA med kortet att man samlar på sig dessa cash point vid varje köp man gör med kortet och som man sedan kan använda som delbetalning (eller helt och hållet om man har nog många points) vid köp av resa.

Med detta upplägg så brukar jag få typ 1 “gratisresa”/år och Tamy kommer upp i minst det dubbla. Det känns ju på något vis som om resan/resorna blir gratis på det här viset, även om man ända samlar ihop till dom genom köp man ändå måste göra via kortet vad det nu än är för köp. Skitbra för oss :). Bara att hoppas på att Norwegian nu får ordning på all skit och att bolaget kvarstår OCH att man fortsätter att flyga till GC, det var ju snack om både en försäljning tidigare av företaget samt att man skulle sluta flyga till Gran Canaria. Kämpa Bjørn Kjos och Norwegian och fortsätt med er resor Gran Canaria-Stockholm.  Nej, vi sitter heller inte i ett hörn och skakar av klimatsrädsla eller ligger sömnlösa av klimatångest som tur är 🙂

Resor Gran Canaria-Sthlm
Nej, vi skiter inte på oss av varken klimaträdsla eller klimatångest utan hoppas på att Norwegian fortsätter att flyga Gran Canaria-Sthlm.

“Hemma”

Hur som helst, vi är “hemma” safe and sound i Sverige och det känns helt ok att vara här ett tag. Tamy i sitt kära Sthlm och jag drar vidare upp till föräldrarna på fredag under några veckor, LÄNGTAR upp till lugnet :). Dock, för fanimej tredje året i rad så blir jag sjuk så fort jag kommer hem till Sverige, man cold eller ej men sjuk blir jag, faaaaaan. Det innebär ju att jag ju måste bädda ner mig i soffan med gott att äta och dricka och se ALLA hockeymatcherna nu under VM (Japp t.o.m Norges matcher). Förresten, sjuk eller ej så skulle jag ju nästan sett alla (inte Norges eller Italiens) matcherna oavsett.

Världens vackraste Jämtland.

3:e raka guldet?

Efter plumpen i premiären (2-5) mot Oscarsdykande Tjecker (suck, som vanligt) så har man fått ordning på grejjorna och det känns verkligen som att 3:e raka guldet inte heller ska vara omöjligt. Nu kommer även “Gabbe” Landeskog och John “Klingan” Klingberg in i laget och förstärker det ytterligare, nytt rekord för Sverige vad gäller NHL spelare i laget under en VM turnering, 21 spelare!

ÄN roligare är det ju att det är så stark Brynäsglans över laget med “Markan”, Elias Lindholm, Mattias Ekholm och Oskar Lindblom. Talangfabriken Brynäs IF levererar som VANLIGT!! Läste förresten även igår att den gamla guldhjälten Johan Larsson skulle vara på väg hem till Brynäs igen, TÄNK OM det vore sant.. och tänk även vilket jäkla lag vi skulle ha än längre fram med spelare som är på gång hem till Brynäs med Bäckis som jag tror i sådana fall blir först att komma hem. Sedan är det bara att fylla på med Markan, Silfverberg, Järnkrok, Lindholm, Ekholm m.fl.

Anyway, först ut på tv-schemat idag är mitt kära gamla hemland Schweiz som möter Norge 16:15.. Pheew det är tufft jobb att vara sjuk och med många matcher att se, men också någon som måste göra allt detta 🙂 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *