Husmor slår till igen

Husmor slår till igen

Som Andreas berättade om i förra inlägget så hade vi admindag igår. Det betyder oftast att vi tar tag i saker som vi skjutit på. Som att mejla folk, ringa….diska. Men också göra sånt jag gjorde ”back in the day” hemma i Sthlm, som att PICKLA LÖK!! (Yeay!) eller sylta lök om man hellre vill säga det. Så jäkla gott till typ det mesta. Helst vill jag ha det till typ chiligryta eller tacos men funkar även i sallader eller, som vi gjorde igår, till KÖRV!

Sen är jag fruktansvärt dålig på att hålla mig till recept och ska alltid experimentera så min variant har även pressad samt skivad citron i. Och så slängde jag i lagerblad samt några vitlöksklyftor för att se om det gav någon extra smak. Nu hann det inte gå lång tid innan vi åt och det lär smaka bättre idag men mmm vad gott det blev. Sen KAN det ju ha blivit lite skillnad då jag använde brunt socker istället för vitt 😬 Som sagt, håller mig aldrig till recept…

Efter allt nyttigt och effektivt som vi gjorde igår så hade vi (läs: jag) ingen ork till att laga nåt ordentligt, så det blev korv med bröd 😂 jaja, vad är väl en bal på slottet. Tur att man hade picklad lök.

Idag är det som vanligt massagedag och hoppas på minst 4-5 st. Jag ska inte klaga, när man jobbar ute som vi gör med världens utsikt, då är man jäkligt glad över att vara här.

Och så är vi lediga imorgon! På riktigt! Eller ja, typ. Vi har ju alltid saker att göra, nåt mejl som skickas eller ett samtal att svara på. Men ändå! Kanske en stund vid poolen? Med ett glas cava…..eller två?

Ja, det röstar jag på 🙋🏾‍♀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *