När saker inte går som man vill

När saker inte går som man vill

Så igår var vi lediga, vilket jag sett fram emot, men tji fick jag och SOM VANLIGT så var det mulet på just den enda dagen man kan lägga sig och njuta vid poolen. Ja, det verkar vara något återkommande för mig. Så nääära och precis när man ska greppa tag i det så slinker det mellan fingrarna på en. Som med vissa hotellkontrakt de senaste månaderna. Eller nya kunder osv.

Suck.

Vi fick väl in annat istället men dock mer av den “nyttiga-nu-tar-vi-tag-i-disken” varianten (jippie). Jag har ju aldrig påstått att vi lever ett glamoröst liv. Det närmaste jag kom till glamour igår var mina två chokladbollsvarianter- en nyttig (ok, halvnyttig) med dadlar, madlar, agavesirap osv och en annan vuxenvariant med rom OCH Bailey’s (o yes I did!). Kan ni gissa vilken jag tyckte var godast…Så god att jag fanimej gör en ny laddning ikväll. Men vi kan låtsas att det är av det nyttiga alternativet sen när jag postar på Instagram 😉

Jag skulle egentligen inte klaga på gårdagens väder för det var bara ett litet tecken på att det går mot sämre dagar nå i någon vecka. För jävlar vad det regnar idag! Vi är ju inte riktigt vana vid det här. Å ena sidan, visst det är lite najs och bra för växtligheten samt för de väldigt tomma vattenreserverna, men åt helvete för vår massageverksamhet. Vi står ju ute vid poolen på olika hotell och är därför väldigt väderberoende. Senaste månadens återkommande kalla, blåsiga och mulna dagar har tagit hårt på oss. Men, det är bara att knyta näven i fickan och försöka hitta lösningar.

Jag hade gärna sagt att jag skulle ha roliga, coola, spännande planer för helgen 😀 men för oss så är det vanlig arbetsdag. Det ovanliga blir ju vädret då så vi får se om det blir några massagebehandlingar alls. Jag får väl göra nåt annat…typ baka…eller laga mat…eller köpa färdigt….sushi…..jag är hungrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *