Sommaren är kort….

Sommaren är kort….

Plötsligt är det Augusti och man hinner knappt med.

Denna sommar är långt ifrån likt förra sommaren rent vädermässigt men klagar vi? Näpp! Vi har säkert sagt det flera gånger men när man lever i konstant vår/sommar på Gran Canaria så är man inte ledsen över en något svalare och regnigare sommar i Sverige. Bara det är grönt och att man fortfarande får lite solsken då och då.
Sedan Midsommar så har vi mest jobbat och så har sommaren fortsatt. Andreas har fått fly till sitt Jämtland igen och jag själv blir kvar i Stockholm för att avsluta sommaren i min älskade huvudstad. Jag hade dock gärna följt med honom men mina åtaganden hindrar mig från det.
Slutet av Juli var härligt med sol och bad samt ett efterlängtat besök av svärföräldrarna. Andreas blev tyvärr akut inkallad på jobb så det blev upp till mig att underhålla dem, vilket jag gjorde med bravur (om jag får säga det själv). Eftersom de varit i Sthlm många gånger och redan gjort det mesta i turistväg så fick jag anstränga hjärnan lite för att ta med dem på nåt nytt. Tack vare vädret så kunde jag ta med dem till ”mitt” bad; Flatenbadet som är ett grymt ställe att hänga på en varm sommardag. Vi fick dessutom sällskap av min pappa, hans fru och min farbror som besöker Sverige från Chile. Det blev en helt otroligt mysig dag med mycket skratt, minnen och t.o.m ett par dopp för denna badkruka.
Jag var lite orolig för min hud dock så jag höll mig rätt mycket i skuggan. Den senaste tiden (sedan början på Juni) har jag faktiskt startat ett projekt där jag ska försöka förbättra min hud och hitta en hudvårdrutin som funkar långsiktigt. Jag har tittat på en oändlig ström av YouTube-klipp kring hudvård med rekommendationer samt besökt flera bloggar. Ibland hamnar jag på en blogg som pratar om lite dyrare produkter och som jag personligen inte har råd att kosta på mig men det är ju härligt att kunna drömma om dessa lyxprodukter. Jag går ibland in och läser på denna skönhetsblogg för att få inspiration. Men mina egna produkter är helt andra ur en annan prisklass men som jag personligen är väldigt förtjust i. Märket The Ordinary som är väldigt minimalistisk till utformning men också väldigt rak på sak. Lite sådär vetenskaplig så det gäller att läsa på för att veta vad som passar till dina behov samt hur du kan lägga in dem rätt i din hudvårdsrutin.
Lite stressad över hur jag ska få med mig det växande antalet produkter ner till ön dock…
Strax innan Andreas åkte upp till Jämtland så passade vi på att bara vara, att njuta av att vara ett par utan att diskutera jobb (så mycket). Kvällsdopp, mys i soffan och mat 😅 och godis…. Vi är alldeles för glada i godsaker
Nu är gasen i botten för mig i Sthlm och mycket ska hinnas göras. Dels så håller jag på med förberedelser för den grupp som kommer ner till oss för Hälsoresa i September, dels så söker vi personal och så har jag dessutom massageklienter på företag som jag ska ut till innan jag åker ner om två veckor. Och så ska jag klämma in ett besök till Göteborg och Tjörn mitt i det hela. Pust. Det här är sådär för mig med min bakgrund och jag försöker tänka på att andas men jag är lite på gränsen just nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *